top of page

NISSEN NILLER

Den super energiske Nissen Niller har julestemning og juleglæde med til sit publikum, når han med fuld fart indtager scenen. Niller er en rigtig drillenisse, der både kan trylle, klovne og jonglere. Men drille, det kan julegrisen Anton også. Nillers julegris Anton, spilder ikke et øjeblik, når det gælder chancen for at lave narrestreger med Niller. 

Anton er en ægte Frilands-gris, men altså ikke for fin til at være en drillepind. Heldigvis er han en elskelig en af slagsen. Både børn og voksne er tossede med den skøre gris.

 

Der er tale om et herligt show, som fremkalder juleglæden i børn som voksne. Nissen Niller er eminent til at mærke sit publikum og justere sig i forhold til, hvad der rører sig. Hele tiden er publikum i centrum, børn som voksne. Der synges julesange, der trylles, jongleres og underholdes, så det er en fryd.

 

​Showet kan også leveres som total koncept til juletræsfester, hvor julemanden danser og leger om træet med børnene og deler slikposer eller gaver ud, og Nissen Niller underholder med det forrygende show. 

bottom of page