top of page

BALDER BRAG

Tag med på et Magisk Vanvidseventyr med Troldmanden Balder Brag!

Er du klar til at blive overvældet af en uforglemmelig oplevelse fyldt med vanvittig magi, latter og spektakulære øjeblikke? Så er Balder Brags forrygende  show lige noget for dig!

Balder Brag er en dygtig troldmand, der dog er lidt mere forvirret end de fleste. Når han træder ind på scenen, kan alt ske! Hans tryllebog eksploderer, krystalkuglen flyver væk, og eliksirgryden bobler over i et kaos af farver og røg. Et genfærd spøger rundt og driller Balder, og fejekosten har helt sit eget liv. 

Men frygt ej! Balder har sin trofaste ugle, Galileo, ved sin side. Galileo er mere end bare en ugle; han er Balder's bedste ven og magiske hjælper. Med sin visdom sørger Galileo for at rette op på Balder's småfejl og guider ham på rette vej gennem det magiske kaos.

Dette spektakulære show er ikke bare en blanding af forvirring og kaos, det er også fyldt med humor og fantastiske magiske effekter. Dekorationerne og rekvisitterne er imponerende, og musikken og lydproduktionen er omhyggeligt timet for at skabe den perfekte atmosfære. 

Alt dette er skabt af den erfarne artist, entertainer og dekoratør, Martin Maiböll, der har brugt mere end 30 år inden for cirkus - teater og underholdningsbranchen.

Balder Brags spektakulære show er en oplevelse, der vil tage dig med storm og efterlade dig forundret, grinende og endda lidt forvirret. Så tag med på dette vanvittige eventyr, hvor intet er, som det ser ud til, og hvor magien vil fortrylle dig fra start til slut.

balder brag 1 med baggrund.png
bottom of page