© 2019 by showsite.dk

Booking gennem

Showbizz Danmark / Mads Staun Tlf. 70270390

mads@showbizz.dk

For praktiske spørgsmål

Kontakt tlf. 26713374

mail: westernshow@hotmail.com

 

Ibber´s Cirkus Show - der trylles, jongleres, klovnes og ikke mindst bugtales.

 

Ibber Cirkus Show er alle tiders cirkus og trylleshow med tusindkunstneren Ibber. 

Har du ikke set Ibber før, kan du godt glæde dig. Når Ibber indtager scenen, kan du glæde dig til alt det bedste fra cirkus, som den sprudlende klovn mestrer i én og samme skikkelse. Med fuld fart flyver han nærmest ind på scenen. Rap i replikken og hurtig på fødderne. Der kan trylles, jongleres, laves ballondyr, klovnes, underholdes og ikke mindst bugtales. 

Når den formidable entertainer lægger vejen forbi, har han altid sin trofaste ven grisen Anton Berg med. Anton er en rigtig Frilandsgris og føler sig, som noget ganske særligt. Anton kan godt lide Ibber, men allerbedst kan han lide at drille sin gode ven. Ibber forsøger at samle sig om sin tryllekunst, men Anton griber ind og forstyrrer. Anton er en rigtig drillepind, men en elskelig en af slagsen. 

Både børn og vokse er tossede med den skøre gris. Showet har en klar linje, som alligevel ikke helt kan forudses, for Ibber (og Anton) er eminent til at spille sammen med publikum og justere sig i forhold til, hvad der rører sig. Hele tiden er publikum i centrum, børn som voksne. Der trylles, jongleres og underholdes, så det er en fryd og der er fuld fart på.